Muzieklerares leert studenten EFT.

In Amerika is EFT een therapie die meer gebruikt wordt dan in ons land. Een lerares op de Neuqua Valley High School heeft haar studenten de techniek geleerd om snel en effectief van stress af te komen.

De meeste studenten stonden hier voor open en passen de techniek tegenwoordig bij alledaagse situaties toe. “I went into it with an open mind and decided just to go with it,” zei Bonner, een van de studenten van Lynne Staley. Lynne is een EFT practitioner en tevens muzieklerares op de Neuqua Valley High School. “EFT zorgt er niet voor dat al je problemen plotseling verdwijnen.

Maar het zorgt er wel voor dat je zenuwstelsel tot rust komt. Hierdoor heb je de mogelijkheid nuchter na te denken en kun je beter met je problemen omgaan”, Lynne Staley. Lynne heeft maar beperkte tijd om de studenten de techniek te leren.

Maar met deze beperkte tijd leren ze voldoende om er de rest van hun leven profijt van te hebben. Bron: chicagotribune Dit laat weer zien hoe simpel EFT kan werken en dat werkelijk iedereen het kan toepassen